Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τρίτη, 16-04-2024 I  

 
KALOKENTI STUDIO

Η Επιχείρηση

 

 

Τα studios Kαλοκέντη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης της Αίγινας, περίπου πέντε λεπτά με τα πόδια από το κεντρικό λιμάνι, σε απόσταση αναπνοής από το λόφο της Κολώνας ( με τον προϊστο-ρικό/ ιστορικό οικισμό της και το Αρχαιολογικό Μουσείο), που αναμφισβήτητα χαρακτηρίζεται ως μία από τις ιστορικότερες περιοχές του νησιού.

Την ιδιαίτερα προνομιακή τους θέση ενισχύει η επίσης μικρή τους απόσταση από την αφετηρία του ΚΤΕΛ και των TΑΞΙ, αλλά και του εμπορικού κέντρου του νησιού.

Με βάση τα Καλοκέντη Studios είναι εύκολο να περπατήσετε στα σοκάκια της πόλης της Αίγινας και να ανακαλύψετε τους θησαυρούς της πολιτιστικής της κληρονομιάς, όπως τα νεοκλασικά και καποδιστριακά κτίρια, τον ιστορικό καθεδρικό Ναό (χώρος ορκωμοσίας του Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια), τον Πύργο του Μάρκελου, το Λαογραφικό μουσείο κ.α. 

Μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, μιας και το εμπορικό κέντρο της Αίγινας δεν απέχει περισσότερο από 300 μέτρα, παρέχοντας κάθε είδους δυνατότητα για αγορές, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών. Μπορείτε να εξερευνήσετε τους πάγκους της ψαραγοράς και των καϊκιών και να χαλαρώσετε σε παρεΐστικο κλίμα στα καφενεία, στα καφέ, τα μπαρ, τα ουζερί και τα εστιατόρια, που βρίσκονται διάσπαρτα στο μέτωπο και το εσωτερικό της πόλης.

 Μπορείτε  ακόμη σε λίγα λεπτά, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποιο συγκοινωνιακό μέσο, να απολαύσετε το μπάνιο σας στις γνωστές παραλίες της Αύρας και της Κολώνας.

Κάθε μετακίνησή σας είναι απλά μια ευχάριστη βόλτα. Όλα είναι  κοντά!       

Οι τιμές μας κυμαίνονται, ανάλογα με την περίοδο, μεταξύ 35 - 50 Ευρώ ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο. Ειδικές τιμές, για διανυκτερεύσεις άνω των 3 ημερών.

Οι υπηρεσίες  μας παρέχονται όλη τη διάρκεια του έτους. Επικοινωνήστε μαζί μας. 

                                                                              Logo


Εκτυπώσιμη μορφή