Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 20-07-2024 I  

 
LILIA HOTEL

Η Επιχείρηση

 

Το Lilia είναι ένα μικρό Ξενοδοχείο και βρίσκεται στην πιο όμορφη μαρίνα του Πειραιά, το Πασαλιμάνι.

Με οδηγό την πολύχρονη εμπειρία και την αγάπη μας στην φιλοξενία έχουμε διαμορφώσει την φιλοσοφία μας που βασίζεται στην ιδέα ότι η ποιότητα δεν χρειάζεται να κοστίζει ακριβά και όλοι οι φιλοξενούμενοι μας πρέπει να αισθάνονται σαν το σπίτι τους.

Με προσήλωση και δέσμευση στη φιλοσοφία μας, ιδιοκτήτες και προσωπικό, προσφέρουμε ζεστή φιλοξενία, άνετη διαμονή, προσωπική φροντίδα και εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές.

Η θέση του Ξενοδοχείου Lilia είναι προνομιακή. Βρισκόμαστε σε ένα ήσυχο δρόμο στη γραφική μαρίνα στο Πασαλιμάνι, δίπλα από το πανεπιστήμιο του Πειραιά, και σε πολύ κοντινή απόσταση από το κύριο λιμάνι, τις ναυτιλιακές εταιρίες, τα εμπορικά καταστήματα και τα μουσεία. Επιπλέον κοντά μας βρίσκονται το εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ, το γήπεδο Καραϊσκάκη και το στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η πρόσβαση στα αξιοθέατα της Αθήνας είναι πολύ εύκολη με λεωφορείο, μετρό ή ταξί.

Οι χώροι του ξενοδοχείου μας ανακαινίστηκαν πρόσφατα ώστε να καλύπτουν όλες τις ανέσεις που επιθυμεί ο σύγχρονος ταξιδιώτης για άνετη διαμονή. Διαθέτουμε 20 φροντισμένα δωμάτια εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, κατανεμημένα σε 5 ορόφους, όπου τα περισσότερα έχουν ευρύχωρη βεράντα με λουλούδια.

Οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου μας περιλαμβάνουν: ● άνετο χώρο υποδοχής, ● μικρό μπαρ, ● χώρο καθιστικού με άνετους δερμάτινους καναπέδες, ● μικρή δανειστική βιβλιοθήκη, ● τηλεόραση με δορυφορική σύνδεση, ● ηλιόλουστη τραπεζαρία όπου προσφέρεται πρωινό σε μπουφέ, ● καθώς και γραφείο εξοπλισμένο με Fax, υπολογιστή, εκτυπωτή και γρήγορη ασύρματη σύνδεση στο Internet.

Η υποδοχή του ξενοδοχείου μας λειτουργεί σε 24ωρη βάση και είναι στη διάθεσή σας για να σας προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία χρειαστεί, όπως προτάσεις για φαγητό και διασκέδαση, οδηγούς με τα αξιοθέατα, χάρτες και οδηγίες για τις μετακινήσεις σας, προτάσεις για εξερευνήσεις στην περιοχή μας, αλλά στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

Η άνεση, το ήσυχο και καθαρό περιβάλλον του ξενοδοχείου μας σε συνδυασμό με την ζεστή φιλοξενία μας, εγγυώνται την ευχάριστη και άνετη διαμονή σας.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας γνωρίσουμε από κοντά.

 


Εκτυπώσιμη μορφή