Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 20-07-2024 I  

 
ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η Επιχείρηση

Η Παράδοση ξεκίνησε πριν από εννέα χρόνια δημιουργώντας ένα σύγχρονο εργαστήριο για τον σχεδιασμό και την κατασκευή χειροποίητων αντικειμένων Λαϊκής Τέχνης. Ο σχεδιασμός των προιόντων γίνεται από έμπειρους συνεργάτες που εμπνέονται από την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό λαμβάνοντας υπόψην τους τις ανάγκες των σημερινών ανθρώπων. Οι τεχνίτες μας με της σωστές πρώτες ύλες και με τα σύνχρονα μηχανήματα κατασκευάζουν χειροτεχνήματα στοχεύοντας στην ποιότητα και αναδεικνύοντας το μεράκι του έλληνα χειροτέχνη.

Με την πάροδο του χρόνου αναπτύξαμε τον τομέα της μεταποίησης. Oι νέοι μας απόφοιτοι ανώτατης σχολής κάλων τεχνών με κλασσικές τεχνικές όπως η ζωγραφική και σύνχρονες αναζητήσεις στο γυαλί δίνουν πνοή στο ξύλο και ζεστά χρώματα στο σπίτι μας. Τα χειροτεχνήματα μας μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά σημεία ανά την Ελλάδα αλλά και σε χώρες του απόδημου ελληνισμού φέρουν δε το χαρακτηριστικό σήμα ένα παραδοσιακό ικαριώτικο σπίτι.

Με το μεράκι μας και στόχο την ποιότητα και της προσιτές τιμές ανοίξαμε πανιά και φιλοδοξούμε να σας ταξιδεύουμε στης σελίδες της παράδοσης.


Εκτυπώσιμη μορφή