Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 19-06-2024 I  

 
ΠΑΓΩΝΑ ΦΙΡΙΠΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Η Επιχείρηση

Το Oceanides Residence είναι ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων,το οποίο ιδρύθηκε το 2015 στα Κουφονήσια.Σε απόσταση 600μ.απο το κέντρο του χωριού και 200μ.απο την κεντρική παραλία.

Χαρίζει εύκολη πρόσβαση στα πάντα χωρίς την ανάγκη μεταφορικού μέσου. Αποτελείται απο 10 ανεξάρτητα πολυτελή διαμερίσματα ισογείου και πρώτου ορόφου,που συνδυάζουν την μοντέρνα αισθητική με το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ.

Οι Ωκεανίδες κατά την μυθολογία ήταν κόρες του Ωκεανού και της Τηθύος,που έφταναν σε αριθμό 3.000θαλάσσια μυθικά πλάσματα και ενάλιες νύφες με μορφή παρθένου κατά το άνω ήμισυ και ιχθύος κατα το κάτω ,όμοιες με της γοργόνες,προστάτιδες των υδάτων,τα οποία αποτελούσαν και την κατοικία τους.

 

Οι Οceanides Residence προσφέρουν στους επισκέπτες του πολυτελείς και επαγγελματικές υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Η διακριτική κομψότητα, η άνεση, τα ευρύχωρα δωμάτια, το εξαιρετικό service, αλλά και οι εξειδικευμένες παροχές και υπηρεσίες για τον επισκέπτη επαγγελματία, το καθιστούν ιδανική επιλογή διαμονής στα Κουφονήσια.

 

Οι παροχές που προσφέρουμε είναι:

services.jpg


Εκτυπώσιμη μορφή