Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 22-05-2024 I  

 
PANSION KORONI

Η Επιχείρηση

Η Πανσιόν Κορώνη είναι ένα διακριτικό, μικρό ησυχαστήριο στην μαγευτική περιοχή της Κορώνης στην Πελοπόνησσο, τέλειο για μια χαλαρή διαμονή, μακριά από την καθημερινότητα και την ρουτίνα.

Δύο συγκροτήματα των 6 διαμερισμάτων χωροθετημένα σε ένα μαγευτικό κτήμα 6000 τ.μ. 80 μέτρα από την θάλασσα που αγναντεύει νότια την μεσόγειο και ανατολικά την μάνη. Προσφάτως ολικώς ανακαινισμένα (2010) έτσι ώστε να προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Κάθε κατοικία έχει την εξοπλισμένη κουζίνα της, λουτρό, ένα διπλό κρεβάτι, εσωτερική σκάλα που οδηγεί σε σοφίτα με δυο μονά κρεβάτια.

Όλα τα διαμερίσματα έχουν σύγχρονα air-contition, δορυφορική τηλεόραση και μπαλκόνι με υπέροχη θέα στο απέραντο γαλάζιο. Η ειδικά μελετημένη διαρρύθμιση των 12 διαμερισμάτων έχει σαν αποτέλεσμα την αξεπέραστη λειτουργικότητά τους, έτσι μπορούν να φιλοξενηθούν άνετα 4 άτομα. Η μετάβαση στην καταπληκτική παραλία των 2 χιλιομέτρων αμμουδιάς γίνετε με τα πόδια και είναι απόστασης 80 μέτρων από το κατάλυμα. Η απόσταση από το κέντρο της Κορώνης είναι περίπου 800 μέτρα.

Η Έδρα μας βρίσκεται στην Γρ. Λαμπράκη 195 στον Κορυδαλλό Αττικής.

 


Εκτυπώσιμη μορφή