Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 20-10-2021 I  

  
 
ELEA APARTMENTS

Η Επιχείρηση

 

 

Με φόντο το βουνό και θέα προς την θάλασσα βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα Elea Apartments στο Κάλαμο Κυθήρων.

Χτισμένη με καθαρά παραδοσιακή αρχιτεκτονική, εναλλάσσοντας το άσπρο με το μπλε παρέχει χώρους υψηλής αισθητικής και ποιότητας, υπηρετώντας τις σύγχρονες ανάγκες φιλοξενίας και τις ανέσεις μιας άριστα εξοπλισμένης τουριστικής μονάδας. Η απόλυτη ησυχία αναδεικνύει την απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου γεγονός που επιτρέπει στον επισκέπτη να αφουγκράζεται τους ήχους της φύσης και να χαλαρώνει.

Τα Δωμάτια Ελέα διαθέτουν δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, κλιματισμό, τηλεόραση και ηλεκτρικό σίδερο. Με μεγάλες βεράντες, με θέα προς το βουνό ή τη θάλασσα και βέβαια τον παραδοσιακό μύλο. Βρίσκονται στον Κάλαμο, στα νότια του νησιού, κοντά στο Ενετικό κάστρο και το «κοσμοπολίτικο» Καψάλι και μόλις λίγα χιλιόμετρα από τις πιο όμορφες και γνωστές παραλίες, Φυρή Αμμο (βραβευμένη με χρυσό αστερία) και Χαλκό. Τέλος πολύ κοντά στον Κάλαμο βρίσκεται & το όμορφο σπήλαιο της Αγίας Σοφίας.

Μπορείτε να πάρετε το πρωϊνό σας καφέ στην βεράντα ή στο μπαλκόνι. Ο εξοπλισμός της μονάδας μας είναι προσεγμένος στην κάθε του λεπτομέρεια. Οι απαλοί χρωματισμοί εσωτερικής διακόσμησης θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την μονοτονία της καθημερινότητας.


Εκτυπώσιμη μορφή