Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 21-02-2024 I  

 
P.T.A TOURS

Η Επιχείρηση

Το γραφείο μας με την πολυετή πείρα που διαθέτει, από την ίδρυση του το 1966, εγγυάται την άψογη προετοιμασία και εκτέλεση κάθε ταξιδιωτικής σας επιθυμίας είτε αυτή είναι για τον σύλλογο σας, το σωματείο σας, την εταιρεία σας, το σχολείο και τους μαθητές του, την οικογενείας σας  ή εσάς προσωπικά. Ελάτε να σας προτείνουμε και να δημιουργήσουμε μαζί το ιδανικό πρόγραμμα που να σας καλύπτει και να σας ικανοποιεί πλήρως. Σας περιμένουμε για τα εξής:

 

  • Εκδρομές και πακέτα διακοπών για όλη την Ελλάδα – Διάφορες ταξιδιωτικές προτάσεις και προσφορές διανυκτέρευσης σε ξενοδοχεία σε όλη την χώρα. Οργανωμένα & οικονομικά πακέτα εκδρομών για οικογένειες, μεγάλες παρέες ή και ζευγάρια. Κρουαζιέρες και ναυλώσεις ιστιοπλοϊκών και σκαφών αναψυχής.

 

  • Εκδρομές και πακέτα διακοπών στο εξωτερικό – Σας δίνουμε την δυνατότητα να φτιάξετε τις διακοπές σας όπως εσείς τις ονειρεύεστε. Η ομάδα μας θα σας συμβουλεύσει και θα σας προτείνει έξυπνους τρόπους για οικονομικά ταξίδια στο εξωτερικό.

 

  • Εκδρομές σε αρχαιολογικούς και ιστορικούς προορισμούς στην ΕλλάδαΓνωρίστε τον ιστορικό πλούτο της χώρας μας με τη βοήθεια των έμπειρων διπλωματούχων ξεναγών μας

 

  • Εκπαιδευτικές εκδρομές σε όλη την Ελλάδα – Περιηγήσεις και σχολικές   εκδρομές, προσαρμοσμένα προγράμματα για μαθητές όλων των τάξεων.

 

  • Θρησκευτικές εκδρομές – Εκδρομές θρησκευτικού και λατρευτικού ενδιαφέροντος διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα.

 

  • Εκδρομές πεζοπορίας & περιήγησης – Διοργανώνονται πεζοπορικές φυσιολατρικές εξερευνήσεις σε επιλεγμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά για το νησί της Αίγινας διοργανώνονται εξορμήσεις με στόχο την γνωριμία του νησιού μέσω 6 διαφορετικών σηματοδοτημένων διαδρομών συνολικού μήκους 90 χλμ. Εγκεκριμένες από το Διεθνή Πεζοπορικό Σύλλογο I.V.V. (Δυνατότητα παροχής πιστοποιητικού – διπλώματος διανυθέντων χιλιομέτρων)

 

  • Μονοήμερες εκδρομές – Σε επιλεγμένες τοποθεσίες σε όλη την επικράτεια.

 

Το τουριστικό μας γραφείο δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και εξειδικεύεται σε πακέτα, εκδρομές και περιηγήσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Εκτυπώσιμη μορφή