Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τρίτη, 31-01-2023 I  

 
MAYER TOURS

Η Επιχείρηση


To Mayer Travel Services ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1994 ως γραφείο γενικού τουρισμού με γνώμονα την συνέπεια, την υπευθυνότητα και τον σεβασμό προς τον πελάτη ,κερδίζοντας έτσι την εκτίμηση χιλιάδων ταξιδιωτών, που σήμερα μπορούμε να αποκαλούμε σταθερούς μας πελάτες φίλους. 

Η σωστή επιλογή των προμηθευτών μας (σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα κρατήσεων ,αναγνωρισμένες και αξιόπιστες αεροπορικές - ακτοπλοϊκές εταιρείες, και ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που πληρούν τους όρους της κατηγορίας τους )μαζί με την σωστή επιλογή των συνεργατών μας (επώνυμοι tour operators στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και έμπειροι διπλωματούχοι ξεναγοί )μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε άριστη ποιότητα ταξιδιωτικών υπηρεσιών (έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, γαμήλια ταξίδια και ατομικά πακέτα, οργανωμένες οδικές και αεροπορικές εκδρομές, σε όλο τον κόσμο,κρατήσεις ξενοδοχείων και κρουαζιέρες με πολυτελή πλοία) σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές αφού φιλοσοφία μας είναι ότι το καλό ταξίδι δεν είναι απαραίτητα ακριβό.

Γι'αυτό είναι χαρά μας να σας ακούσουμε, να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ευχηθούμε καλό σας ταξίδι με την φροντίδα M A Y E R . . .


Εκτυπώσιμη μορφή