Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 22-05-2024 I  

 
VAGIA HOTEL

Η Επιχείρηση

 

Στην καρδιά του γραφικού αλιευτικού χωριού Βάγια, 30 λεπτά με τα πόδια από τον Αρχαίο Ναό της Αφαίας και 5 λεπτά με τα πόδια απο την αμμώδη παραλία, δημιουργήσαμε ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο να ανακαλύψουν το ομορφο νησί της Αίγινας.

Ο σεβασμός για το περιβάλλον και το πάθος μας για τον ελληνικό πολιτισμό και την παράδοση, συνέβαλαν στη δημιουργία ενός ζεστού κλίματος βασισμένο στην απλότητα της θέσης του, για να κάνουν την εμπειρία σας στην Αίγινα αξέχαστη.

Χτισμένο στην αιγινίτικη αρχιτεκτονική, το παραδοσιακό ξενοδοχείο Βάγια, τα δωμάτια και οι κήποι του είναι στρωμένα με πέτρα Καρύστου. Τα δωμάτιά μας έχουν θέα το αρχαίο ναό της Αφαίας και τα γαλάζια νερά του Σαρωνικού.

 Το ξενοδοχείο Vagia διαθέτει μεγάλη πέτρινη βεράντα που σκιάζεται από μια πέργκολα στην οποία βρίσκονται δέντρα που παράγουν σταφύλια το καλοκαίρι. Στο ξενοδοχείο υπάρχουν πολλά γραφικά σημεία, όπως πέργκολες κατάφυτες από μπουκαμβίλιες, καθώς το ξενοδοχείο περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους. Η αυλή μπορεί να ενοικιαστεί για ειδικές περιπτώσεις όπως γάμοι και εμείς αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία!

Μην διστάσετε! Δώστε μας την ευχαρίστηση σας φιλοξενήσουμε !

 


Εκτυπώσιμη μορφή