Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 29-03-2023 I  

 
HOTEL VENETIA II

Η Επιχείρηση

 

Το ξενοδοχείο Venetia βρίσκεται μόλις πενήντα μέτρα από το γραφικό λιμάνι και την παραλία της Πέρδικας. Οι χώροι του, η διαρρύθμιση του και οι επιλογές στη διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων και των δωματίων, αποτελούν μία επιτυχημένη συνύπαρξη των σύγχρονων αναγκών διαμονής κατά την περίοδο των διακοπών και όλων εκείνων των χαρακτηριστικών που εκτός από τη φινέτσα δημιουργούν την αίσθηση της γνήσιας νησιώτικης φιλοξενίας.

Από εκεί άλλωστε ξεκινούν όλα, καθώς εκτός από τα ευρύχωρα ηλιόλουστα δωμάτια, τα μεγάλα μπαλκόνια με την απεριόριστη θέα στη θάλασσα, τον προσεγμένο τρόπο διακόσμησης και τους γήινους τόνους που έχουν επιλεγεί σε πολλούς εσωτερικούς χώρους, το προσωπικό του ξενοδοχείου μας φροντίζει διαρκώς για εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που μετατρέπουν το χώρο σε οικείο, φιλόξενο.

Το ξενοδοχείο Venetia είναι νεόδμητο και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για πολυήμερες καλοκαιρινές διακοπές ή για τις χαλαρωτικές αποδράσεις του Σαββατοκύριακου! Αποτελείται από πολυτελή δωμάτια, που έχουν τηλεόραση, bar, air condition, τηλέφωνο, σύνδεση στο internet και μεγάλο μπαλκόνι που έχει θέα στη θάλασσα. Φυσικά έχει ιδιόκτητο χώρο για parking, ασφαλή πισίνα με τα πλέον σύγχρονα συστήματα υγιεινής του νερού και spa.


Εκτυπώσιμη μορφή