Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 21-02-2024 I  

 
CROWNVIEW SUITES

Η Επιχείρηση

 

Το Crownview Suites είναι ένα γοητευτικό boutique ξενοδοχείακό συγκρότημα διαμερισμάτων που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία στην πόλη του Μαραθώνα στο νησί της Αίγινας.

Σε βολική τοποθεσία, μόλις 40 λεπτά με το ιπτάμενο δελφίνι από το λιμάνι της Αθήνας (Πειραιάς), το Crownview Suites είναι ιδανικό για όσους θέλουν να είναι κοντά στην καρδιά των πραγμάτων. Έχοντας μπροστά μας, την άμμο, τη θάλασσα και την όμορφη θέα, σας προσφέρουμε το κατάλληλο μέρος διαμονής που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.

Το ξενοδοχείο άνοιξε το 2004 και χτίστηκε δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια. Τα καθαρά και ευρύχωρα δωμάτια μας διαθέτουν όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για να απολαύσετε πραγματικά την επίσκεψή σας. Αν θέλετε κάτι περισσότερο από ένα απλό δωμάτιο, ενώ είστε στις διακοπές σας, το Crownview Suites προσφέρει ένα σπίτι μακριά από το σπίτι σας. 

Είτε θέλετε να μείνετε μόνο για μία ημέρα ή για δύο εβδομάδες, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στα διαμερίσματα μας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες και την ικανοποίηση του κάθε τους επισκέπτη ξεχωριστά και αυτό είναι που μας κάνει διαφορετικούς.

 Ελάτε να μείνετε μαζί μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας και να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή για τη διαμονή σας.

Προσφέρουμε επίσης την στους πελάτες που μας ξαναεπισκέπτονται κάτι που θα τους κάνει να χαμογελούν ακόμα πιο πολύ... εκπτώσεις και τα οφέλη από το Crown το Club Rewards loyalty program.


Εκτυπώσιμη μορφή