Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 02-12-2021 I  

 
ANTONIOU STUDIOS

Η Επιχείρηση

 

Τα Studios Antoniou βρίσκονται στο μαγευτικό Αγκίστρι, σε ένα όμορφο και ήσυχο περιβάλλον μπροστά στη θάλασσα και μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο βρίσκεται το συγκρότημα ενοικιαζομένων δωματίων "Antoniou studios" στη Σκάλα Αγκιστρίου.

Το συγκρότημα αποτελείται από 15 πολύ ήσυχα δίκλινα και τρίκλινα αυτόνομα studios, διαμορφωμένα έτσι ώστε να σας προσφέρουν ευχάριστη και άνετη διαμονή.

Καθένα από τα studios διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο πολυκουζινάκι, WC με ζεστό νερό όλο το 24ωρο, τηλεόραση, internet, κλιματισμό, δικό του μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα, στον κήπο ή στο δάσος και καθημερινή καθαριότητα των δωματίων και γενικότερα του χώρου.

Τα Studios Antoniou περιβάλλονται από έναν πραγματικά υπέροχο καταπράσινο κήπο με πολλά είδη φυτών, κακτοειδών και δέντρων που σε συνδυασμό με την πολύ όμορφη παραλία που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε μια εξωτική περιοχή.  Η δροσιά του κήπου μαζί με την αύρα της θάλασσας θα σας κάνει να ξεχάσετε τη ζέστη του καλοκαιριού. 

Θα αισθανθείτε θαυμάσια όταν πάρετε το πρωϊνό σας ή πιείτε τον καφέ σας σε αυτόν τον υπέροχο κήπο, ατενίζοντας την γαλάζια θάλασσα, που βρίσκεται μόλις 10 μέτρα από εσάς.


Εκτυπώσιμη μορφή