Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Σάββατο, 25-03-2023 I  

 
ΑΙΑΚΕΙΟΝ

Η Επιχείρηση

 

Το ζαχαροπλαστείο "Αιάκειον" αποτελεί μία από τις μακροβιότερες και φημισμένες επιχειρήσεις του νησιού, καθώς λειτουργεί από το 1958 διατηρώντας μέχρι τις μέρες μας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που στο πέρασμα του χρόνου το έκαναν αγαπητό από όλους !

Το Αιάκειον βρίσκεται στη παραλία της Αίγινας και στα αναπαυτικά καθίσματα της πλατείας του, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το παγωτό ή το γλυκό σας μπροστά από το όμορφο λιμάνι του νησιού.

Το ζαχαροπλαστείο Αιάκειον έχει αποτελέσει και αποτελεί για δεκαετίες το αγαπημένο cafe πολλών επώνυμων επιχειρηματιών, ανθρώπων της τέχνης και του πολιτισμού, αλλά και των τακτικών επισκεπτών της Αίγινας οι οποίοι όταν έρχονται στο νησί δεν χάνουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γεύσεις που άφησαν εποχή και μέχρι σήμερα ενθουσιάζουν !

Η πολύχρονη επιτυχία του ζαχαροπλαστείου οφείλεται στην άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού, στις αγνές πρώτες ύλες με τις οποίες κατασκευάζονται γλυκά και εδέσματα και στη μεγάλη εμπειρία που διαθέτει η επιχείρηση στη ζαχαροπλαστική τέχνη.


Εκτυπώσιμη μορφή