Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 02-12-2021 I  

 
TOXOTIS STUDIOS

Η Επιχείρηση

 

 

Τα "Studios Toxotis" βρίσκονται στη περιοχή της Σκάλας, σε ένα πολύ όμορφο και οικογενειακό, ήσυχο περιβάλλον, 100 μέτρα από την παραλία, απέναντι από το Αγροτικό ιατρείο.

Υπάρχουν δύο τρίκλινα studios στο ισόγειο, ένα τρίκλινο και επτά δίκλινα στον όροφο. Σε ορισμένα από τα δίκλινα μπορεί να μπεί και τρίτο σπαστό κρεβάτι.

Σε κάθε studios υπάρχει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα απαραίτητα σκεύη, ψυγείο, air condition, τηλέφωνο, τηλεόραση και τουαλέτα με ντουζιέρα. Σε κάθε studio διατίθεvται υπηρεσίες δωματίου, καθώς και δωρεάν ασύρματο internet.

Τα περισσότερα studios έχουν μεγάλο μπαλκόνι με θαυμάσια θέα στο βουνό ή στη θάλασσα και τα ισόγεια έχουν πρόσβαση σε μια πολύ όμορφη αυλή. 

Στο ισόγειο του Ξενώνα υπάρχει το παραδοσιακό εστιατόριο "Toxotis", με μαγειρευτά φαγητά, ψητά της ώρας, ορεκτικά και μεζέδες.

Πολύ κοντά στα studios υπάρχουν supermarket, minimarket, μαγαζιά με καλοκαιρινά είδη και κατάστημα για να ενοικιάσετε ποδήλατα ή μοτοποδήλατα προκειμένου να μετακινηθείτε καλύτερα στο νησί.


Εκτυπώσιμη μορφή