Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Πέμπτη, 20-01-2022 I  

 
SOX ART SHOP

Η Επιχείρηση

 

To Sox Art Shop είναι ένας μικρός κόσμος τέχνης που χωρά τόσο την πολυμορφική εικαστική δημιουργία του Αργείτη Σωκράτη ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, όσο και άλλων φίλων καλλιτεχνών.

Επίσης είναι ένας χώρος που θέλει να υποστηρίξει και να ενθαρρύνει τους ντόπιους δημιουργούς να παρουσιάσουν την δουλειά τους, κάτι που μας ενδιαφέρει και μας τιμά πολύ. Στο μαγαζί συνυπάρχουν πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, κεραμικά, κοσμήματα, φωτιστικά, διακοσμητικά, μπλουζάκια, τσάντες, καπέλα, μικροέπιπλα και ότι άλλο θα μπορέσουμε να σκεφτούμε στο μέλλον που θα μπορέσει να μας κάνει να χαμογελάσουμε. Οι τιμές για την ώρα ξεκινάνε από 4 ευρω και φτάνουν στα 600.

 Το κοινό είναι ευτυχώς από όλα τα στρώματα και χρώματα. Θεωρoύμε επιτυχία μεγάλη να μαγνητίζεται ο περαστικός και να μπαίνει στο μαγαζί με εμφανές ενδιαφέρον. Αυτό από μόνο του είναι πολύ ενθαρρυντικό για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε. 

Θα είναι χαρά μας να μας επισκεφθείτε και να γνωρίσετε και εσείς την ομορφιά του μαγευτικού κόσμου της λαϊκής τέχνης, σας περιμένουμε


Εκτυπώσιμη μορφή