Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 22-05-2024 I  

 
ΓΛΑΡΟΣ

Η Επιχείρηση

 

Το ξενοδοχείο Γλάρος είναι ένα ζεστό ξενοδοχείο 2 αστέρων, που βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά σε απόσταση 5 λεπτών από το κεντρικό λιμάνι του Πειραιά. Είναι ένα όμορφο, οικονομικό ξενοδοχείο καθώς προσφέρει προσωπική εξυπηρέτηση, εξαιρετικές παροχές και μια ζεστή φιλοξενία σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Εάν αναζητάτε μια διαμονή μικρής διάρκειας στην Αθήνα λίγο πριν την αναχώρησή σας από τον Πειραιά για κάποιο από τα ελληνικά νησιά, η τοποθεσία και οι οικονομικές τιμές του ξενοδοχείου Γλάρος το καθιστούν την ιδανική επιλογή για τη διαμονή σας. Το ξενοδοχείο μας είναι επίσης κατάλληλο για σας που αναζητάτε ένα οικονομικό μικρό διάλειμμα από τη καθημερινότητά σας, στην Αθήνα. Μέσα σε μόλις 30 λεπτα, μπορείτε να βρίσκεστε στη καρδιά της πόλης, δίπλα σε όλα τα ιστορικά και πολιτιστικά αξιοθέατα αλλά και στο εμπορικό κέντρο της.

Εγκαταστάσεις

Η γοητεία, οι ελκυστικές τιμές και το ζεστό καλωσόρισμα είναι μόνο η αρχή των παροχών που θα απολαύσετε στο ξενοδοχείο Γλάρος. Οι καλεσμένοι μας θα βρουν εδώ όλες τις βασικές και σύγχρονες υπηρεσίες όπως δωρεάν Wifi σε όλο το ξενοδοχείο, 24ωρη εξυπηρέτηση δωματίου, καθαριστήριο καθώς και περιοχή μπαρ όπου σερβίρεται πρωϊνό αλλά και ελαφριά γεύματα, χυμοί και αλκοολούχα ποτά. Υπηρεσίες είναι επίσης στη διάθεσή σας ώστε να κανονίσετε τα ακτοπλοϊκά σας εισητήρια, εάν επιθυμείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή να κλείσετε τη ξενάγησή σας στη πόλη της Αθήνας. 24ωρη υπηρεσία συναλλάγματος επίσης παρέχεται στο ξενοδοχείο μας.

Μην διστάσετε να ανακαλύψετε αμέσως τώρα τις ειδικές προσφορές μας και να κάνετε την κράτησή σας στο ξενοδοχείο Γλάρος.


Εκτυπώσιμη μορφή