Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Προϊόντα/Υπηρεσίες I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 29-03-2023 I  

 
ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ

Η Επιχείρηση

 

Η Κρήτη, το 5ο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου οριοθετεί το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης. Ο περήφανος και φιλόξενος κρητικός λαός φημίζεται για τον πολιτισμό, το καινοτόμο πνεύμα του, τις διατροφικές του συνήθειες. Η Κρήτη συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα, το παλιό με το καινούργιο, την αρχαία ιστορία με τη σύγχρονη.

Αποτελεί σταυροδρόμι πολιτισμών λόγω της στρατηγικής γεωγραφικής της θέσης. Είναι από τους πιο δημοφιλείς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς.

Η αγάπη μας για την γενέτειρα μας την Κρήτη, μας έκανε να ασχοληθούμε και επαγγελματικά με τα προϊόντα που παράγει Κρητική γή σκοπός μας είναι να να προωθήσουμε την Κρητική διατροφή σε όλη την επικράτεια.

Προϊόντα από παραδοσιακούς παραγωγούς που παραδόξως υπάρχουν ακόμα και κάνουν την δουλειά τους με όρεξη και μεράκι.

Το 2005 αξιοποιώντας την εμπειρία και την γνώση μας στην Κρητική διατροφή και τα παραδοσιακά προϊόντα γενικότερα δημιουργήσαμε μια επιχείρηση με παραδοσιακά προϊόντα.

Σκοπός μας είναι να γνωρίσει ο κόσμος και φυσικά να γευτεί την Κρητική και γενικότερα την μεσογειακή διατροφή που οι επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν την διατροφική αξία της και την μακροζωία που προσφέρει.


Εκτυπώσιμη μορφή