Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Δευτέρα, 02-10-2023 I  

 
ΤΣΙΦΛΙΚ ΜΠΑΧΤΣΕ

Η Επιχείρηση

 

Δύο μοναδικά καταστήματα, που έχουν αφήσει εποχή στη γευστική σκηνή της Αθήνας. Μεζέδες με μικρασιατικές επιρροές, ξεχωριστά events όπως καφεμαντεία και χαρτομαντεία και, πάνω απ' όλα, με εξαιρετικές τιμές !

Ξεκίνησε από τον Κορυδαλλό και, αφού τον κατέκτησε, κατέβηκε στο Γκάζι με την ίδια επιτυχία. Η μικρασιατική καταγωγή είναι έκδηλη στο μενού των δύο καλαίσθητων μεζεδοπωλείων, όπως και η φινέτσα στους εσωτερικούς χώρους που παραμένει νεανική χωρίς να χάνει τη νοσταλγία για τις χαμένες πατρίδες της Μικράς Ασίας. Ανάλογη είναι και η μουσική, που μέσα από παλιές επιτυχίες μάς μεταφέρει νοερά σε τόπους μακρινούς, με μυρωδιές, γεύσεις και ζωντανές παραδόσεις.

Τα πιάτα-φαβορί είναι η πίτα του Τσαμούρ με φρέσκο κιμά, κεφαλογραβιέρα, δροσερό γιαούρτι και κόκκινο πιπέρι, το μαντί (χειροποίητα πιτάκια γεμιστά με κιμά) και, φυσικά, το περίφημο κεμπάπ. Το ιδιαίτερο concept του Τσιφλίκ Μπαχτσέ αντικατοπτρίζεται και στα events του. Κάθε Τρίτη (στον Κορυδαλλό) και Τετάρτη (στο Γκάζι) σας διαβάζουν τον καφέ χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, ενώ Δευτέρες (στον Κορυδαλλό) και Πέμπτες (στο Γκάζι) ρίχνετε μια... κρυφή ματιά στο μέλλον μέσα από χαρτομαντεία. Κάθε Πέμπτη το κέφι ανεβαίνει στα ύψη με χανούμισσες χορεύτριες, ενώ οι Τετάρτες και το μεσημέρι κάθε Κυριακής ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο με ελληνικά παλιά λαϊκά, ελαφρολαϊκά και ρεμπέτικα από τη μικρή ορχήστρα.

Tip: Οι τιμές είναι εξαιρετικά προσιτές για τόσο ποιοτικό μενού, αφού το ακριβότερο πιάτο δεν υπερβαίνει τα €8 και ικανοποιεί στο μέγιστο τον ουρανίσκο


Εκτυπώσιμη μορφή