ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ  ΠΟΡΟΣ  ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΠΑΡΑΛΙΕΣ
 
πατήστε για μεγέθυνση
ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΣΚΕΛΙ
πατήστε για μεγέθυνση
ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΑΓΙΩΝΙΑ
πατήστε για μεγέθυνση
ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
πατήστε για μεγέθυνση
ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ
πατήστε για μεγέθυνση
ΠΑΡΑΛΙΑ ΡΩΣΙΚΟΥ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ

Οι περισσότερες παραλίες του Πόρου βρίσκονται στην νότια πλευρά του νησιού και είναι προσιτές από την πόλη είτε με τα πόδια, είτε με ποδήλατο, είτε με άλλο μέσο, αλλά και με βαρκάκια.

Δίπλα στο κανάλι που χωρίζει την πόλη από την Καλαύρια, στην ανατολική του έξοδο, υπάρχει η ομώνυμη παραλία Κανάλι και ένα χιλιόμετρο πιο ανατολικά το Ασκέλι. Και οι δυό παραλίες είναι πολύ εύκολα προσβάσιμες και πολύ καλά οργανωμένες. Ακόμη ανατολικότερα, 1,5χλμ από το Ασκέλι βρίσκεται η παραλία Μοναστήρι, κάτω από τον λόφο όπου βρίσκεται το μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής. Είναι μια ήσυχη, οργανωμένη πλάζ με γραφικά ταβερνάκια.

Δυτικά του καναλιού συναντάμε πρώτα την παραλία Μικρό Νεώριο (ένα χιλιόμετρο από το γεφυράκι). Είναι πανέμορφη, πευκόφυτη και εξαιρετικά οργανωμένη παραλία. 1,5χλμ δυτικότερα βρίσκεται το Λιμανάκι της Αγάπης, ρομαντική παραλία, κρυμμένη μέσα στα πεύκα. 600μ. πιο πέρα βρίσκεται ο Ρώσικος Ναύσταθμος, η τελευταία οργανωμένη παραλία προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στα βόρεια του νησιού βρίσκεται η Βαγιωνιά, μια οργανωμένη παραλία με άμμο και βότσαλο, στην θέση αρχαίου βυθισμένου οικισμού. Είναι μια ήσυχη παραλία, ιδιαίτερα αγαπητή στους φίλους του υποβρύχιου ψαρέματος.
Καιρός
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στον Πειραιά
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΑΙΓΙΝΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΥΘΗΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΜΕΘΑΝΑ/ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΠΕΤΣΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΥΔΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς