Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 22-05-2024 I  

 
Λ. ΚΑΙ Γ. ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ - Α. ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΟΣ ΟΜΟΡΡΥΘΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Επιχείρηση

Τα καταστήματα Γρηγόρης προσκαλούν τον καταναλωτή σε μία συναρπαστική εμπειρία μικρογευμάτων και καφέ! 

Η μεγάλη ποικιλία φρέσκων, γευστικών και ιδιαίτερων προτάσεων, αποτελούν το πιο νόστιμο διάλειμμα της ημέρας! 

Για όποιον ...διψάει για ακόμη περισσότερα οι εκπαιδευμένοι baristas μας, είναι πρόθυμοι να τον ξεναγήσουν στον συναρπαστικό κόσμο του καφέ – και όχι μόνο!

Η φιλική ατμόσφαιρα, το χαμόγελο, η καθαριότητα αποτελούν σημεία υπεροχής μιας πραγματικά επιτυχημένης αλυσίδας franchise που έχει κατακτήσει την καρδιά εκατοντάδων χιλιάδων ελλήνων!

Στα Γρηγόρης Μικρογεύματα κάθε στάση, μεταμορφώνεται σε μία απολαυστική εμπειρία ποιότητας και γευσιγνωσίας! Σε κάθε κατάστημα Γρηγόρη Μικρογεύματα, σε υποδέχεται η άψογη εξυπηρέτηση, η φροντίδα στη λεπτομέρεια και το ασύγκριτο μεράκι σε κάθε τι γύρω σου... 

Τα αγνά υλικά, η μοναδική ποικιλία και η ασύγκριτη φρεσκάδα κάνουν κάθε μικρογεύμα, μία μεγάλη εμπερία απόλαυσης που αξίζει να ζεις καθημερινά!

Ήρθε η στιγμή ...να απολαύσεις τη στιγμή σου! Να αντικαταστήσεις, “το γρήγορο καφεδάκι για να ξυπνήσω”, με μία “απολαυστική ιεροτελεστία που θα ζήσω και θα μου φτιάξει τη μέρα”.Συνοδέψτε κάθε μικρή ή μεγάλη σας συγκέντρωση...στο σπίτι και στο γραφείο, με τις νόστιμες και ολόφρεσκες μπουκίτσες του Γρηγόρη.Με τη γνωστή πάντα Φροντίδα & Ποιότητα τoυ Γρηγόρη.


Εκτυπώσιμη μορφή