Η Επιχείρηση I Πως θα μας Βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 21-02-2024 I  

 
STAT HELLAS

Η Επιχείρηση

main_F24171.jpg

Η STAT Hellas ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική εταιρεία της SNEAL (Scandinavian Near East Agency) που αποτελείται από μια ομάδα πολύ εξειδικευμένων επαγγελματιών, δυναμικών και δημιουργικών μελών. Η αποστολή της ομάδας ήταν να δημιουργήσει μια αξιόλογη επιχείρηση Tour Operators για Κρουαζιερόπλοια, προκειμένου να προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες για μεμονωμένους επισκέπτες. Οι δραστηριότητες της εταιρείας επικεντρώνονται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στη βιομηχανία Cruise Line συμπεριλαμβανομένου των ιδιοκτητών, ναυλωτών και διαχειριστών.

Η STAT Hellas επίσης παρέχει ταξιδιωτικές και τουριστικές υπηρεσίες που καλύπτουν όλους τους τομείς του εισερχόμενου τουρισμού, από τη δημιουργία tailor made περιηγήσεων, ατόμικά αλλά και σε ομάδες με μεγάλη ποικιλία θεμάτων, τη διοργάνωση συνεδρίων, διασκέψεων, επιχειρηματικών συνάντησεων, σεμιναρίων και ειδικών εκδηλώσεων, την έκδοση του εισιτηρίων, καρατήσεις ξενοδοχείων & βιλών, θαλάσσιων και χερσαίων μεταφορών να ικανοποιώντας πάντα όλες τις απαιτήσεις.

Με ένα δίκτυο γραφείων και επιμερών φορέων σε όλη την Ελλάδα η STAT Hellas σήμερα είναι κάτι παραπάνω από ικανή να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα αναβαθμισμένων υπηρεσίών που πληρούν όλες τις επαγγελματικές προδιαγραφές.

 


Εκτυπώσιμη μορφή