Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τρίτη, 16-04-2024 I  

 
HOTEL RACHEL

Η Επιχείρηση

 

Το Ξενοδοχείο Rachel βρίσκεται στο κέντρο της Αγίας Μαρίνας στο όμορφο Νησί της Αίγινας. Η πρώτη εντύπωση των επισκεπτών είναι το άμεσο και φιλικό περιβάλλον.

Η άψογη εξυπηρέτηση και η ευχάριστη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Ξενοδοχείου αποτελούν εγγύηση για μία ευχάριστη διαμονή. 

Το Ξενοδοχείο Rachel ανακαινίστηκε το 2003 και αποτελείται από 18 δωμάτια.

Επίσης το Ξενοδοχείο Rachel διαθέτει χώρο υποδοχής, σαλόνι, τραπεζαρία - χώρο πρωινού και Cafe - Bar.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν WC, Ντους, Μπαλκόνι και είναι πλήρως  εξοπλισμένα με αυτόνομο Κλιματιστικό, έγχρωμη τηλεόραση, ψυγείο, και τηλέφωνο.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του Ξενοδοχείου Rachel είναι η εξαιρετική τοποθεσία του που καθιστά εύκολη την μετακίνηση, καθώς ο επισκέπτης μπορεί να μεταβεί πεζός σε οποιοδήποτε σημείο της Αγίας Μαρίνα σε χρόνο μόνο λίγων λεπτών. Το λιμάνι και η παραλία της Αγίας Μαρίνας καθώς και τα καταστήματα της περιοχής όπως mini market, φούρνος, εστιατόρια, ταβέρνες, τουριστικά κ.α, βρίσκονται σε απόσταση λίγων μέτρων από το Ξενοδοχείο. Επίσης πολλά μνημεία και αξιοθέατα όπως ο Ναός της Αφαίας και ο Ναός του Άγιου Νεκτάριου βρίσκονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο Rachel και είναι εύκολη η μετάβαση των επισκεπτών μας σε αυτά.

Τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στην θάλασσα και την παραλία της Αγίας Μαρίνας.


Εκτυπώσιμη μορφή