Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Παρασκευή, 02-06-2023 I  

 
ΑΙΘΡΙΟ STUDIOS

Η Επιχείρηση

 

Το ξενοδοχείο Αίθριο αποτελείται από ένα ολοκαίνουργιο κτιριακό συγκρότημα το οποίο βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από το λιμάνι της Σουβάλας και ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από λίγο καιρό. Ο σκοπός των υπηρεσιών του είναι να σας προσφέρει "διακοπές με στυλ"! Αυτό άλλωστε γίνεται φανερό από την πρώτη στιγμή, καθώς η προσωπική φροντίδα σε όλα τα επίπεδα, έχει δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο χώρο. Κάθε γωνία του αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία!

Το κτιριακό συγκρότημα του ξενοδοχείου Αίθριο, αποτελείται από έντεκα δωμάτια και μία σουίτα. Τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, καλοριφέρ, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, τηλεόραση, ζεστό νερό, μεγάλες βεράντες και μπαλκόνια και φυσικά καθημερινή φροντίδα και καθαριότητα.

Κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου Αίθριο έχει διαφορετική προσωπικότητα και στυλ, όλα όμως έχουν διακοσμηθεί με τέτοιο τέτοιο τρόπο ώστε να σας χαλαρώσουν ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας. Είναι βέβαιο ότι οι πολυήμερες διακοπές ή οι αποδράσεις του Σαββατοκύριακου στο Αίθριο και την όμορφη Σουβάλα θα σας μείνουν αξέχαστες.

Στο Αίθριο σίγουρα θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα το καθιστικό του στο χώρο υποδοχής όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και πραγματικό σπιτικό, πλούσιο πρωινό. Εκτός από τις ατελείωτες βόλτες στη γραφική Σουβάλα, μπορείτε να χαρείτε το μπάνιο σας σε ένα από τα απίστευτης ομορφιάς περιγιάλια. Το Αίθριο απέχει άλλωστε μόλις 70 μέτρα από τη θάλασσα, ενώ ακριβώς μπροστά λειτουργεί στάση λεωφορείου.

Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου Αίθριο είναι ειδικά διαμορφωμένοι για ξεκούραση και relax και βέβαιο ότι η μεγάλη του αυλή θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας σημεία!

Το ξενοδοχείο Αίθριο λειτουργεί όλο το χρόνο.

 


Εκτυπώσιμη μορφή