Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 22-05-2024 I  

 
SALTY

Η Επιχείρηση

 

Αυτό που έλειπε στο καλό φαγητό βρέθηκε στο μαγευτικό ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ.

Το εστιατόριο Salty τα τελευταία 2 χρόνια έχει κλέψει στην κυριολεξία την καρδιά όσων αγαπάνε το καλό φαγητό.

Οι Πειραιώτες το λατρεύουν και το έχουν συνδυάσει με την ιστορία του Ναυτικού Αθλητικού Συνδέσμου (ΝΑΣ) που από το 1929 «κοσμεί» την πόλη με λαμπρές επιτυχίες.

Οι «γευσιγνώστες» από όλη την Αττική κάνουν ουρές για να το επισκεφτούν!

Δεν είναι μόνο… το πλήρες γευστικό μενού του (υπέροχη κουζίνα θαλασσινών, ποικιλίες κρεατικών κ.α.), δεν είναι μόνο… τα απίθανα γλυκά πιάτα του (κρέπες, σοκολατόπιτες, ραβανί, κορμός σοκολάτας με παγωτό που ξετρελαίνουν τον ουρανίσκο σου) 

Είναι κυρίως… η τοποθεσία, η διακόσμηση και η αύρα του!

Το Salty το «αγκαλιάζει» το αεράκι του Μικρολίμανου. Η μαγευτική θέα και η προσεγμένη μουσική του σε χαλαρώνει, σε ξεκουράζει και σε κάνει να μη θέλεις να φύγεις... Χώρος ατμοσφαιρικός, δίπλα στην θάλασσα, (ή μάλλον επάνω στην θάλασσα!),  παίζει με τις αποχρώσεις του λευκού και της άμμου, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι βρίσκεσαι σε εξώστη καραβιού.

 Η τοποθεσία ιδανική για όλα! Από ένα σύντομο γεύμα με φίλους μέχρι γάμους, βαφτίσεις, κοινωνικές/εταιρικές εκδηλώσεις.

Το σέρβις ευγενικό και «σβέλτο». Οι τιμές προσιτές. Τι άλλο να ζητήσεις από ένα εστιατόριο; Finger Foods; Bar με cocktails και συνοδευτικά; Τα βρήκαμε και αυτά στο SALTY!

Και για όσους… ακούνε Μικρολίμανο και σκέφτονται το παρκάρισμα, εδώ τη λύση δίνει το ΣΕΦ, αφού το SALTY βρίσκεται μόλις 5’ μακριά…

Υπάρχουν λοιπόν τόσοι λόγοι να πας στο SALTY! Ο καθένας θα βρει το δικό του… αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι όλοι θα φύγουν ικανοποιημένοι!


Εκτυπώσιμη μορφή