Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Ειδικά Χαρακτηριστικά I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τρίτη, 16-04-2024 I  

 
AFTER

Η Επιχείρηση

 

Στο AFTER πετυχαίνουμε τον τέλειο espresso ακολουθώντας την μέθοδο των 4Μ όπως λένε οι Ιταλοί.

Miscela, το χαρμάνι espresso που χρησιμοποιούμε. Στο AFTER διαλέγουμε το καλύτερο χαρμάνι espresso για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.

Macinadosatore, ο μύλος άλεσης που χρειάζεται για την τέλεια άλεση του espresso η οποία είναι πολύ σημαντική για το τελικό αποτέλεσμα. Όταν οι κόκκοι του καφέ είναι σωστά αλεσμένοι, το εκχύλισμα του καφέ φτάνει στο φλιτζάνι μέσα σε 22-25 δευτερόλεπτα.

Macchina, η εσπρεσσομηχανή παίζει καθοριστικό ρόλο. Η θερμοκρασία του νερού και η πίεση πρέπει να είναι κατάλληλες για να βγει το σωστό απόσταγμα, με δυνατό άρωμα και έντονη, πλούσια γεύση.

Mano, το χέρι του barista συντελεί στο απόλυτα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.


Εκτυπώσιμη μορφή