Η Επιχείρηση I Πως θα μας βρείτε I Επιχειρηματική Συνεργασία I Επικοινωνία
Portal Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Τετάρτη, 21-02-2024 I  

 
NAIADES VILLAGE

Η Επιχείρηση

 

Το "Naiades Village" με έδρα το Κερατσίνι του Πειραιά, διαθέτει προς ενοικίαση διαμερίσματα και μεζονέτες στη μαγευτική φύση της περιοχής της Φωκίδας, στο γραφικό Πολύδροσο στους πρόποδες του Παρνασσού.

Μέσα στη φύση και συγχρόνως δίπλα στο πολιτισμό, δημιουργήσαμε το πετρόκτιστο συγκρότημα "Naiades Village", μια τουριστική μονάδα υψηλών προδιαγραφών. Το συγκρότημα αποτελείται από 5 αυτόνομες Επιπλωμένες Τουριστικές Κατοικίες, υψηλού επιπέδου κατασκευής, με σκοπό να προσφέρουν την απόλαυση μιας υπέροχης και ποιοτικής διαμονής, όλες τις εποχές του χρόνου.

Οι κατοικίες κτισμένες με λειτουργικότητα και καλαισθησία, μέσα σε μια καταπράσινη έκταση, εναρμονισμένες πλήρως με το περιβάλλον, με μεγάλο εξωτερικό χώρο, συνδυάζουν την ανεξαρτησία των αυτόνομων κατοικιών με την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Με σεβασμό στη φιλοξενία, πρώτο μας μέλημα είναι να φροντίσουμε έτσι ώστε η διαμονή των επισκεπτών (παρέας φίλων η οικογενειών) να είναι άνετη, ευχάριστη και πολιτισμένη. 

Είναι το ιδανικό μέρος γι αυτούς που αγαπούν τη φύση, την ηρεμία και θέλουν να χαρούν την ομορφιά του βουνού και τον καθαρό αέρα και να περιηγηθούν στις αξιόλογες γειτονικές περιοχές. είτε στα Χιονοδρομικά κέντρα του Παρνασσού.

Ο χώρος διατίθεται για Γάμους, Βαπτίσεις, Δεξιώσεις, Συνεδριάσεις


Εκτυπώσιμη μορφή