ΔΙΑΜΟΝΗ  
  ΦΑΓΗΤΟ / ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ  
  ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ / ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ  
  ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  
  ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ  
  ΔΙΑΦΟΡΑ  
 ΑΡΧΙΚΗ  ΣΠΕΤΣΕΣ  ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ ΑΡΜΑΤΑ ΝΤΑΠΙΑ ΣΠΕΤΣΕΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΣΠΕΤΣΕΣ
ΠΑΡΑΛΙΕΣ
 
πατήστε για μεγέθυνση
ΚΟΥΝΟΥΠΙΤΣΑ
πατήστε για μεγέθυνση
ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΕΛΛΟΥ
πατήστε για μεγέθυνση
ΠΑΡΑΛΙΑ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ

Στις Σπέτσες ο επισκέπτης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ένα πλήθος από όμορφες παραλίες, ακόμη και δίπλα στο λιμάνι της πόλης. Υπάρχουν πολλές οργανωμένες, κοσμικές παραλίες αλλά και πολλές απόμερες και ήσυχες, που ο επισκέπτης μπορεί να τις επισκευθεί, είτε με κάποιο ποδήλατο είτε με ένα θαλάσσιο ταξί.

Στην πόλη ξεχωρίζουν η παραλία της Κουνουπίτσας, των Σχολών και του Αγίου Μάμα. Η Κουνουπίτσα είναι παληά συνοικία ψαράδων, με όμορφες ψαροταβέρνες πάνω στο κύμα. Η παραλία των Σχολών είναι μεγάλη παραλία μπροστά από τις διάσημες Σχολές, με άμμο και ψιλά βότσαλα. Πρόκειται για οργανωμένη παραλία με θέα τις απέναντι ακτές της Πελοπονήσου. Δίπλα στο λιμάνι βρίσκεται η παραλία του Αγίου Μάμα, με αμμουδιά και καθαρά νερά. Η παραλία πήρε το όνομα της από το εκκλησάκι του Αγίου Μάμα που βρίσκεται στην άκρη της παραλίας. Αλλες παραλίες στην πόλη είναι του Αγίου Νικολάου καιτης Κυραλένης.

Στα νοτιοδυτικά του νησιού, 10χλμ από την πόλη, βρίσκεται η παραλία των Αγίων Αναργύρων. Η παραλία είναι από τις πιο μεγάλες και τουριστικά ανεπτυγμένες παραλίες των Σπετσών. Καλύπτεται από άμμο και βότσαλα και απλώνεται σε έναν όμορφο όρμο. Στα βορειοδυτικά του νησιού βρίσκεται η οργανωμένη παραλία του Βρέλλου.

Αλλες αξιόλογες μή οργανωμένες και ήσυχες παραλίες του νησιού είναι το Πηγαδάκι και του Κουζουνού στα νοτιοανατολικά, απέναντι από την Σπετσοπούλα, και το Λυγονέρι στα βόρεια. Ολες αυτές είναι πολύ όμορφες παραλίες μέσα στο φυσικό περιβάλλον και σε κοντινή απόσταση από την πόλη.

 
Καιρός
  Χρήσιμες Πληροφορίες

Τουρισμός στον Πειραιά
Δρομολόγια Πλοίων
Δρομολόγια Αεροπλάνων
Χάρτης Πλοίων
Χρήσιμες Συνδέσεις
Επικοινωνία
  Αναζήτηση Καταλυμάτων

ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΑΙΓΙΝΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΚΥΘΗΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΜΕΘΑΝΑ/ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΠΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΣΠΕΤΣΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗ
ΥΔΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗ
Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς